fbpx

GOTOWANIE NA IMPREZACH

NASZ SPRZĘT

Livecooking odbywa się w zależności od pory roku i pogody wewnątrz hotelu lub na zewnątrz. Ze strony klienta potrzebujemy ustalonego menu (możemy też zaproponować własne menu), z naszej strony zapewniamy obsługę mistrza kucharskiego, jego pomocnika, oraz, w opcji, specjalistę od kulinarnego savoir-vivre’u.

Każdy z uczestników otrzymuje fartuch bądź zapaskę, a w zależności od potrzeb deseczki do krojenia, noże, roboty kuchenne itp. Dodatkowo dysponujmy kuchenkami elektrycznymi i gazowymi, a nasze dania są poddawane obróbce termicznej w hotelowej kuchni.

Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.Administrator Danych, Polityka Prywatności. Akceptuję